Bild Marie Bronedahl www.bronedahldesign.se

 

Projekt 6 ht 2010             
Reser till kärlek
      ~Frank Ådahl

Kan man resa till kärlek? Om vi ser livet som en resa, så kan vi absolut det! Det bästa med denna resa är att den är väldigt kort, bara ett ja bort! Det står i Bibeln att Gud är kärlek och att inget mörker finns i honom.  Jesus har i denna värden gestaltat  Guds stora kärlek genom sitt liv och sin död. Ditt ja till Gud och kärleken kommer därför att påverka din livsresa radikalt -  din resa till kärlek! Och tänk en dag, när vår livsresa till och med är slut, har den ändå bara börjat.

Vår konsert ville vi likna vid ”en resa” som passerar olika ”stationer/sånger”. Varje ”station/sång” hade något att berätta innan vi når vår ändstation.

Vår bön inför konserten var att de som kom skulle  kunna stämma in i det som Frank sjöng i en av sina sånger; I´ve found love! (Jag har funnit kärlek)
Konserten blev en skön mix av gospel, soul och ballader. Det fanns inte en ledig sittplats, publiken stod utmed väggarna. En fantastisk konsert!

"Reser till kärlek" var ett samarbetsprojekt mellan Pingstkyrkan i Skärhamn, Stenkyrka församling och Sensus. Drygt 80 st anmälde sig och var med i vårt 6:e projekt. Vi repeterade i Smedjan.

 

Lördag 23 oktober kl 18.00 genomfördes konserten i Stenkyrka k:a på Tjörn.


Cathrine Berntsson & Stina Jirdell

 

                            

 
 
 
 

k

 
Share |